werkbon

Werkbon

Eenvoudig tijd besparen met Simon’s werkbon app
Bij Simple-Simon begrijpen wij maar al te goed dat jij als ondernemer niet productieve uren wilt voorkomen. Zo wil je bijvoorbeeld niet onnodig veel tijd besteden aan het ontcijferen van onleesbare werkbonnen, het overtypen van gegevens en het zoeken naar kwijtgeraakte werkbonnen. Met Simon’s werkbon app kan je eenvoudig tijd besparen. Geef onder andere relevante informatie mee op de  werkbon, structureer je werkplanning met het planbord en verminder telefoontjes heen en weer bij wijzigingen in de planning. Waardoor je gemakkelijk jouw werkprocessen optimaliseert.

Efficiënt omgaan met je uren

Met Simon’s werkbon app is het voorkomen van niet productieve werkuren een eitje. Vanuit de kantoormodule plan je jouw buitendienstmedewerkers vooraf in, op basis van een handig weekschema. Vervolgens kunnen je medewerkers simpelweg de app openen en altijd, waar, wanneer en hoe zij willen de planning inzien. Speel eenvoudig in op onvoorziene zaken dankzij de realtime synchronisatie tussen de kantoormodule en de app. Zo ben je niet alleen volledig in control over geplande werkzaamheden, maar ook bij onder andere wijzigingen en eventuele spoedklussen.

Plannen met Simple-Simon

Open Simple-Simon en plan onder andere eenvoudig individuele werkbonnen, meerdere collega’s op één werkbon, maar bijvoorbeeld ook herhaal planningen bij periodiek onderhoud. Met de urenregistratie app van Simple-Simon heb je dus altijd inzicht in je planning. Na het afsluiten van de werkbon, hoeft je buitendienstmedewerker niet meer heen en weer te rijden om werkbonnen in te leveren of nieuwe op te halen. Alles is digitaal inzichtelijk voor hen en voor jou als kantoorgebruiker. Niet langer onleesbare werkbonnen invoeren, maar eenvoudig tijd besparen.

Koppel met je favoriete boekhoudpakket

Met de hulp van Simon bespaar je niet alleen tijd, maar ook kan je gemakkelijk geld besparen. Door digitaal een efficiënte planning te maken in Simon, voorkom je onder andere lege tijdblokken en heen en weer bellen. Simon zorgt voor een duidelijk overzicht voor jou en je buitendienstmedewerkers, en zo ontstaan er minder fouten. Daarnaast kan je in een paar muisklikken met je favoriete boekhoudpakket koppelen en factureer je sneller met de hulp van Simon’s werkbon app.