pokemon kaarten

Waar kan ik het beste Pokemon kaarten kopen?

Pokemon kaarten worden met de dag populairder en er komen steeds meer pokemonwinkels bij op het internet. Wij hebben speciaal voor jullie uitgezocht waar je nu het beste Pokémon kaarten kunt kopen en welke producten dit dan zijn. We hebben al deze producten zelf ook gekocht, en spreken dus vanuit onze eigen ervaringen. We zetten de websites op een rijtje waar jij het beste Pokémon kaarten kunt kopen:

Pokemonbundel.nl

Een erg mooie website met zeer nette prijzen. Wij hebben hier vervolgens een aantal Pokemon bundels aangeschaft. Dit zijn namelijk bundels met hierin een aantal Pokemon kaarten en pokemon pakjes. Je kunt zelf bepalen wat voor kaarten en de hoeveelheid en welke booster packs je erbij wilt. Er zijn allerlei varianten verkrijgbaar. Een erg leuk uniek concept wat ons heeft overtuigd. Dit is een echte aanrader, hier gaan wij zeker vaker bij bestellen!

Tcg-store.nl

Een andere Pokemonstore die onze aandacht trok was tcg-store.nl, een erg moderne website. Het leuke aan deze shop is dat ze niet enkel en alleen Pokémon spullen verkopen maar ook Digimon, Dragonball, Yu-Gi-Oh, Funko Pops, Lego, bordspellen en Pokemon mystery boxen. En vooral de mystery boxen trokken onze aandacht. Hiervan hebben wij meerdere versies besteld om te kijken of het echt wat is. En ze hebben ons extreem verrast. Er zat namelijk een flinke meerwaarde in elke mystery box en het was erg divers. Een super aanrader voor iedereen, het mooie hieraan is namelijk ook dat ze allerlei soorten boxen hebben. De goedkoopste is 50 euro en de duurste bijna 2000 euro. Er is dus voor ieder wat wils. En zeker een aanrader om eens te proberen voor alle Pokemonfans.

Pokemonkaarten.eu

Een website met een breed assortiment, maar een product sprong er boven uit. Zij hebben namelijk een speciale Pokemon Guide ontwikkeld die heet: investeren in Pokémon kaarten. Wij hebben dit e-book gekocht en het bestaat uit meer dan 50 pagina’s. Vol met tips en tricks over het verhandelen en handelen in de Pokemonwereld. Het was een erg mooi boek en we hebben hier zeker veel van geleerd. Een aanrader voor iedereen die nieuw is in Pokemon en/of die zijn verkoop skills wat wilt verbeteren. Ook erg handig om cadeau te geven aan iemand waarvan jij graag wilt dat hij of zij Pokémon kaarten gaat verzamelen. Want na het lezen van het e-book krijg je daar automatisch zin in.

Bol.com

Dan komen we alweer aan bij onze laatste aanrader. Het zou je misschien verbazen, maar op bol.com staat het vol met Pokémon artikelen. We hebben het even onderzocht en hun assortiment is echt mega groot en ook erg schappelijk. Waarom denk je nu? Dit komt omdat de verzendkosten er al bij in zitten. Je moet wel op een ding letten, wie het product aanbied. Er kunnen namelijk ook resellers het product aanbieden en die zijn veel duurder dan wanneer bol.com het zelf aanbied. De volgende product categorieën hebben wij gevonden op bol:

Mocht jij dus op zoek zijn naar Pokémon producten, bekijk dan zeker eens bovenstaande websites. Bij ons hebben ze voldaan aan alle verwachtingen en wij zijn er zeer blij mee!

Eén gedachte over “Waar kan ik het beste Pokemon kaarten kopen?

Reacties zijn gesloten.