Charizard Ultra Premium Collection Box

TCGPokemon.nl Review

TCGPokemon.nl Review

Vorige maand hebben wij de Charizard Ultra Premium Collection box besteld in pre-order op www.tcgpokemon.nl. Het was even spannend omdat er een flinke hype ontstond op deze boxen. Het zijn namelijk een van de gewildste producten van Pokémon in 2022. Misschien zelfs wel het gewildste product in heel 2022. Dit komt namelijk omdat er drie Charizard Promo kaarten in zitten! Maar goed, wij hebben hem netjes ontvangen een dag na de release. Hier zijn wij zo dankbaar voor, dat wij deze waarderingspost schrijven over TCGPokemon.nl!

Charizard UPC promo's
De Charizard Promo kaarten uit de box.

Wij geven TCGPokemon.nl een 5/5 sterren rating

Wij zijn erg blij dat er nog shops bestaan die je kunt vertrouwen. Tegenwoordig weet je het namelijk nooit met de pre-orders, maar wij kunnen jullie vertellen dat TCGPokemon.nl betrouwbaar is. Wij bedanken deze shop dan ook voor haar diensten. Het pakketje werd op tijd verzonden, kwam er snel aan en was goed ingepakt. De meeste Pokémonwinkels pakken tegenwoordig niks meer in. Hier zat alles heel keurig in bubbelfolie ingepakt. Daar kunnen wij alleen maar dankbaar voor zijn.

Afsluiting TCGPokemon.nl Review

Je kunt met een gerust hart Pokémon kaarten bestellen bij tcgpokemon.nl, want ze leveren alles keurig en hebben hele nette prijzen op de webshop. Nogmaals bedankt en ga zo door. Jullie hebben er een vaste klant bij.