Shisha Lounges in Amsterdam

Shisha Lounges in Amsterdam

De ideale combinatie, de groei van het aantal shisha lounges in Nederland en de hoofdstad van Nederland. Er zijn in Amsterdam genoeg waterpijp gelegenheden. Ben jij op zoek naar een Shisha lounge in amsterdam? Wij zetten ze op een rijtje voor je.

– Hookah Vape Shisha Lounge HOTSPOT
– Bubbel Lounge
– Cafe Mazazik
– Tropics Lounge
– Beyzade Café & Lounge
– Pasha Lounge
– Wonder Lounge
– Shisha Lounge & Koffiehuis Ahlan
– Wonder Bar Two
– PAND22 Lounge
– WonderBar
– Shisha Café Sindbad
– Shisha Lounge Cafe Soukara Amsterdam
– Hookah Lounge Amsterdam

Dit zijn alle waterpijpcafés in Amsterdam op 31 juli 2020. Het kan zijn dat er een paar sluiten of bij komen in de loop van de tijd. Pin ons er dus niet op vast als er eentje verdwenen is! Maar zoals je kunt zien aan bovenstaande lijst zijn er momenteel 14 verschillende shisha lounges in Amsterdam. Genoeg keuze dus!

shisha lounges in Amsterdam

Wat is een shisha lounge?

Een shisha lounge is letterlijk een café en/of bar, waar jij in een relaxed sfeer een waterpijp sessie kunt houden. Alleen of met vrienden. De lounges staan bekend om hun lounge banken, en hebben bijna altijd TV’s aan de muur hangen zodat je bijvoorbeeld een belangrijke voetbalwedstrijd kunt bekijken onder het genot van een waterpijp. Het is echt bedoeld als relax plek, waar je van alle gemakken voorzien wordt. Het is relatief goedkoop, maar het thuis zelf klaarmaken is natuurlijk altijd goedkoper. Maar dan heb je ook meer werk en zorgen, heb je alle spullen wel gekocht? Heb je de waterpijp de laatste keer dat je hem gebruikt hebt wel schoon gemaakt? In een lounge komt deze naar je toe en ben jij dus van alle gemakken voorzien. Je kunt er vaak ook luxe drankjes bij bestellen, of zelfs iets lekkers om erbij te eten. Dit kan fruit zijn, maar ook bittergarnirtuur. Dit verschilt heel erg per lounge. De ene is wat luxer dan de andere.

Hoe vind ik de beste?

Op de website www.shisha-lounges.nl staan alle lounges uit Nederland. Hier kun je dus per provincie, stad of dorp zoeken naar alle mogelijkheden om waterpijp te roken. Per bedrijf staat er dan een omschrijving, wat foto’s, de openingstijden, de contactgegevens, de website en natuurlijk een beoordeling van klanten die er voor jou al zijn geweest. Je kunt ook de locatie ophalen. Dus stel jij bent in Amsterdam, midden in het centrum met je vrienden? En jullie besluiten ineens om shisha te gaan poffen? Dan ga je dus naar shisha-lounges.nl, klik je de stad Amsterdam aan. Vervolgens laten zij jou alle lounges zien uit deze stad. Je klikt dan op een van de keuzes en ziet vervolgens via Google maps waar jij naartoe moet lopen om er te komen. En het mooiste is nog, dat dit geheel gratis is!

Jou ervaring delen met andere?

Heb jij een hele positieve of juist een hele negatieve ervaring met een waterpijpcafé in Nederland? Dan kun jij op shisha-lounges.nl, dit waterpijpcafé opzoeken en vervolgens kiezen of jij deze 1, 2, 3, 4 of 5 sterren geeft en een beschrijving erbij zetten.

Bijvoorbeeld jij hebt een hele positieve ervaring over ”Hookah Nederland”?
Dan geef jij deze 5 sterren en zet jij erbij waarom jij deze zo goed vind.

Bijvoorbeeld jij hebt een hele negatieve ervaring over ”Waterpijpcafé Holland”?
Dan geef jij deze 1 ster en zet jij erbij waarom jij deze zo negatief vind.

Zo hebben andere mensen ook wat aan jouw ervaring, zij kunnen deze namelijk ook zien.

Hopelijk vind jij de shisha lounge die het beste bij jou past! Veel plezier met waterpijp roken.