pokemonand2hand.nl

Pokemonand2hand.nl

In deze blog bespreken we een leuke groeiende webshop genaamd Pokemonand2hand.nl. We bespreken hun producten kwaliteit van de producten en algemene indruk van de webshop. Het is een Pokemon kaarten winkel, ook wel Pokemonwinkel genoemd en hij is gevestigd in Nederland.

Algemene indruk van de webshop

Het is een duidelijk website vanaf moment 1 voel je, je thuis. Ik kan makkelijk alles vinden door even te scrollen de categorieën zijn mij duidelijk. De webshop heeft heel andere dingen dan de meeste webshops. Ik vind er mini tins,  ik vind er allerlei leuke cadeaus voor kinderen. Dat zie ik dus in een oogopslag.

Rondkijken op Pokemonand2hand.nl

Nu kijk ik verder rond ik zie sealed boosterpacks van allerlei sets. Ze hebben ook boosterspacks van de nieuwst sets Astral Radiance. Daarnaast meerdere soorten boosterpacks ze zijn 5,00 en 5,50 in vergelijking met een fysieke winkel is dit zeker een aanrader. Er zijn daarnaast toploaders, sleeves zelfs losse sleeves. Bijna iedereen zal hier wat kunnen vinden.

Bestellingen

Het bestellen op Pokemonand2hand.nl gaat heel soepel alleen maar producten in je winkelmand betalen en dan wachten op je bestelling. Het is ideaal zo makkelijk gaat het!

Verzenden van Pokemonand2hand.nl

Het wordt super goed verpakt kaarten worden in toploader en nog iets over de toploader gedaan. Tins gaat altijd nog wat omheen zodat het niet beschadigd. Het wordt dus super verpakt. De Pokemon kaartjes worden dus netjes verpakt!

Ons cijfer

Wij hebben de shop ervaring bij Pokemonhand2hand.nl ervaren als erg positief. We kunnen daarom dus als cijfer een 8 geven, dat is meer dan goed! Op basis van 10 cijfers, dus 8/10 daar kun je vanuit gaan. Wij zijn erg tevreden over het assortiment op de website, de prijzen en natuurlijk het verzenden. Er kan nog wel gewerkt worden aan de naamsbekendheid. Veel Pokemonverzamelaars moeten nog kennismaken met deze pokemonstore. Maar dat kan ook komen omdat deze shop nog niet zo heel lang bestaat. De meeste zijn al jaren bezig, deze komt uit 2022. Dat betekend dus dat die maximaal 5 a 6 maanden oud kan zijn.

Conclusie

Als je leuke, goedkope en gewoon weg super producten zoekt ben je bij Pokemonand2hand aan het juiste adres.

Eén gedachte over “Pokemonand2hand.nl

Reacties zijn gesloten.