Pokémon Silver Tempest Build & Battle Stadium

Pokémon Silver Tempest Producten Kopen

Pokémon Silver Tempest Producten Kopen

Ben jij op zoek naar Pokémon Silver Tempest producten? Dan zit jij bij ons aan het juiste adres. Wij gaan in deze blog namelijk elk product erbij pakken en laten zien wat erin zit en hoe deze eruit zien! Lees dus gerust verder, let op alle bestellingen zijn inclusief verzend kosten. Wij vinden goede service namelijk ook belangrijk!

Pokémon Silver Tempest booster box

Heb jij altijd al een Pokémon booster box willen kopen? Dan is de nieuwste Silver Tempest Booster box echt iets voor jou! Hier kun jij namelijk de Lugia Alt art uit pullen die op dit moment 250 a 300 euro waard is. Ja, dat hoor jij goed! Deze is echt heel veel geld waard. In de box zitten maar liefst 36 booster packs. Bekijk hieronder de box:

Pokémon Silver Tempest Elite Trainer Box

Een ander erg mooi product is de Pokémon elite trainer box. Deze boxen worden namelijk aanbid door erg veel verzamelaars. Sommige verzamelaars geven het zelfs de voorkeur boven een boosterbox. Dit komt omdat je hit rate bij een booster box ongeveer vast staat. Met 1 a 2 super dikke hits en tussen de 12 a 14 normale hits met een trainer gallery erbij. Bij een Elite Trainer Box zijn het random hit rates. Je kan geluk hebben en de duurste kaart Lugia alt art eruit halen, maar ook 0 hits als je pech hebt. Bekijk hieronder de box:

Silver Tempest Sleeved Booster Pack

Wil jij lekker Pokémon kaarten pullen maar zijn bovenstaande producten iets te duur? Dat begrijpen wij natuurlijk ook wel. Je hebt niet altijd het geld of de behoefte om een hele box open te trekken. Dan is deze optie ideaal voor jou, want hierbij kan je namelijk zo veel losse packs bestellen als jij wilt. Het zijn sleeved booster packs, dus de inhoud is compleet onbekend. Deze zijn ook erg leuk om te openen bekijk hieronder de packs:

Pokémon Sword & Shield: Silver Tempest Build & Battle Stadium – Pokémon Kaarten

Een ander soort product dat bij deze set hoort is het build & battle stadium. Hierin zitten 4 losse boosters en 2 pre-release kitjes. Per kitje zitten er dan weer 4 booster packs in en één pre-release promo Pokémon kaart. Een erg leuk product dus en als je alles bij elkaar op telt heb je een super leuke inhoud namelijk:
– 12 booster packs
– 2 sealed pre-release promo’s
Bekijk hieronder het product:

Afsluiting

Wij vinden de Pokémon Silver Tempest set echt een top set. Er zitten super dikke Lugia Pokémon kaarten in zoals de Lugia V alt art, de Rainbow Lugia VSTAR, de Gold Lugia VSTAR en de normale Lugia VSTAR. Daarnaast heb je ook nog een Rayquaza VMAX Trainer Gallery kaart die echt schitterend is. Deze set zit bom vol hits, omdat er ook een trainer gallery aan gekoppeld is zoals we wel kennen bij de meeste Pokémon Sword & Shield sets. Wij kunnen iedereen aanraden om deze set te gaan sparen. Wij verwachten namelijk dat deze in de toekomst erg duur gaat worden, maar dat is puur onze voorspelling wij geven geen financieel advies.