Pokemon kaarten kopen

Pokemon kaarten kopen

Pokemon TCG kaarten kopen

Pokemon kaarten, wie kent ze nu niet? Elk kind heeft ze vroeger wel gehad om te sparen, mee te spelen of om te ruilen. Weet je dat nog? Die tijd dat alle kinderen op het schoolplein rond liepen met pokemon kaartjes. Het mooie is dat Pokemon tcg nog steeds heel erg hip is anno 2020. Sterker nog de kaarten hebben dit jaar hun hoogtepunt bereikt in prijs. De meest gewilde Pokemon, Charizard de vuurdraak is namelijk in psa 10 verkocht voor $230.000 dollar.

Voor wie zijn deze kaarten precies?

Deze verzamel kaarten zijn letterlijk voor iedereen bedoeld. Jong en oud, man of vrouw het maakt allemaal niet uit. Je hebt nog steeds kinderen die de booster packs in de winkel kopen en direct openen, maar je hebt ook volwassen mensen die het sparen als collectors. Er zijn inmiddels zelfs hele Facebook groepen waar je deze kaarten kunt verkopen, ruilen en zelfs kunt veilen. Op Marktplaats, ebay en andere handelplatvormen staat het er ook vol mee. Dus mocht jij nu pokemon kaarten willen kopen om die tijdens de feestdagen cadeau aan iemand te geven? Dan raden wij de volgende pokemonwinkel aan: https://www.pokemonkaarten.eu. Zij hebben namelijk jaren ervaring en hebben een goede reputatie opgebouwd binnen de Pokemonwereld.

Booster packs, wat zijn dat precies?

Je hebt er inmiddels wel van gehoord, de booster paks. Maar wat zijn dat nu precies voor dingen? Het is eigenlijk heel simpel, een booster pack is letterlijk één pakje met daarin Pokemonkaarten van een bepaalde reeks. Zo heten de oudste kaarten uit 1999 namelijk ‘Base’, ‘Fossil’ of ‘Jungle’. Zo werden de eerste reeksen genoemd. Inmiddels zitten we al bij de nieuwste serie Sword & Shield Vivid Voltage. Deze komt 14 november uit en is zeer gewild onder de verzamelaars. Er zit namelijk een hele speciale secret rare VMAX Pikachu kaart in. Wie kent Pikachu nou niet? De begin pokemon van Ash Ketchum de wereld beroemde pokemontrainer uit de series en films!

Wat is dan een booster box?

Een booster box is letterlijk een gesealed doos met daarin 36 booster packs. Ideaal voor iemand die dus veel pakjes wilt openen. Je hebt dus niet een pakje kaarten, maar 36 pakjes! Het nadeel is wel dat een booster box een stuk duurder is, je moet de prijs van één pakje keer 36 doen en dan kom je ongeveer op het bedrag uit voor een booster box.

Elite trainer box uitleg

Voor de nieuwe verzamelaars klinkt deze term misschien nog onbekend. Een Pokemon elite trainer box? Het is letterlijk een doos met van alles en nog wat erin. Hier gaan we je meer over vertellen. De inhoud verschilt nogal per set dus daar moet je goed op letten. Op de achterkant staat altijd vermeld wat erin zit. We nemen als voorbeeld de Pokemon Champions Path Elite Trainer Box.

Deze ETB bevat het volgende:

 • 10 keer pokemon pakje van Champions Path
 • 1 Charizard V promo kaart
 • 65 sleeves met een Charizard achterop
 • Een sealed pakje met 45 energie kaartjes
 • Een hulpgids speciaal voor deze serie, met alle Pokemons erin die je kunt verzamelen uit deze reeks
 • Een spel handleiding
 • Dobbelstenen om een Pokemon battle te spelen met bijvoorbeeld je vrienden
 • 1 speciale dobbelsteen voor de battles
 • De doos zelf, die speciaal ontworpen is om je kaarten in op te bergen.
 • Een speciale code kaart voor het online Pokemon TCG spel.

  Het aantal boosterpacks verschilt per reeks, let hier dus goed op.
  Bij de ene reeks zit er wel een speciale promo kaart in, bij de andere weer niet, let ook hier dus goed op.

Een aantal beroemde Pokemon Youtubers

Om jullie een kijkje te geven in de Pokemon trading card game hebben we besloten om een aantal Youtubers uit te lichten. Je kunt dus kijken naar hun aantal views en abonnees om te zien hoe actief de Pokemoncommunity nu eigenlijk is!

LeonHart, een van de grootste Pokemon Youtubers
Paul Logan, een beroemde Youtuber die in de Pokemon TCG is gestapt.
Fun fact: hij opende laatst een first edition shadowless booster box die ruim $200,000 waard was.
Enzo Knol, een beroemde Nederlandse Youtuber. Ook hij doet aan Pokemonkaarten verzamelen!
TheDutchTerms die een Nederlands Pokemon record verbreken!

Wij hopen dat jullie genoten hebben van deze Pokeblog!

Eén gedachte over “Pokemon kaarten kopen

Reacties zijn gesloten.