pokemon kaarten

Pokemon Kaarten Kopen in Nederland

Pokemon Kaarten Kopen in Nederland

Ben jij op zoek naar Pokémon kaarten? Hoe gek het ook klinkt, maar anno 2021 zijn deze kaartjes steeds lastiger te verkrijgen. Dit komt omdat er veel winkels leeggekocht worden en The Pokémon Company de drukte niet aan kan. Er zijn namelijk heel veel nieuwe verzamelaars bij gekomen sinds de corona toeslag in de wereld. Dat betekend dus ook dat er meer mensen zijn die de pakjes open maken, en deze zullen ze ergens moeten kopen. Maar wij hebben goed nieuws voor je! We hebben een webshop gevonden met veel Pokémon artikelen en een hoop op voorraad voor schappelijke prijzen en snelle levering!

Waarom is Pokémon pakjes openen toch zo leuk?

Er zijn meerdere factoren die een rol spelen waarom het zo populair en leuk is! Ondanks dat je soms super veel pech hebt en helemaal niets uit je pakje krijgt. Wat je natuurlijk ook kan doen is een Pokémon Booster Box Kopen. Daar zitten namelijk 36 pakjes in, waardoor jij dus 36x zo veel kans hebt op een super vette kaart vergeleken met wanneer je maar 1 pakje opent. Maar goed, we komen even terug bij de factoren. De meest genoemde factor is toch wel de nostalgie. Alle kinderen van vroeger die opgroeide met Pokémon kaarten zijn nu volwassen. Ze hoeven de pakjes niet meer te kopen met hun zakgeld, maar werken nu. Ze hebben dus een hoop meer te besteden en willen graag het moment weer herbeleven van toen ze nog een kind waren. Heerlijk toch om wat pakjes open te scheuren, of je nu wel of geen leuke kaartjes krijgt. Maar dat gevoel wanneer je een super vette kaart pulled. Dat is onbeschrijfelijk je moet het echt eens zelf meemaken!

Er zijn steeds meer beroemdheden over de hele wereld die in Pokémon TCG stappen. Stel je voor dat een beroemdheid 100.000.000 volgers heeft op Instagram. Vervolgens plaatst deze dagelijks foto’s en video’s over Pokémon. Dat trekt een hoop nieuwe en oude fans terug de hobby in. Je ziet je vriend en/of vriendin een super vette Charizard pullen, dan wil jij dat natuurlijk ook! En zo gaat het maar door.

pokemon kaarten

Heb jij te weinig geld om elke dag booster packs te openen?

Geen enkel probleem, ja echt dat maakt helemaal niets uit. Anno 2021 heb je namelijk erg veel geluk, je hoeft helemaal niet veel geld uit te geven om te genieten van de hobby. Je hebt op Facebook bijvoorbeeld dagelijks livestreams waar live het ene na het andere booster packje geopend wordt. Je kunt hier dus gratis en voor niets mee kijken met de openingen. Je hoeft enkel maar lid te worden van een Pokémon Facebook groep. Maar ook op Instagram gaan er dagelijks grote pagina’s live die lekker pakjes openen. Of wat dacht je van Twitch en Youtube? Je kunt hier ook openingen terug kijken van een aantal dagen geleden. Of zelfs van jaren geleden. Leonhart is een van de grootst Pokémon streamers en zeker een aanrader om eens naar zijn account te kijken!