Pokemart.nl logo

Pokemart.nl review

Is Pokemart.nl betrouwbaar?

Wij van de redactie waren op zoek naar Pokémon kaarten om online aan te schaffen en kwamen terecht bij Pokemart.nl. De website ziet er heel netjes en verzorgd uit. Boven in de website staat gelijk hoeveel Trustpilot reviews ze hebben en dat zijn er meer dan 600. Met een gemiddelde van 4.8 op schaal van 5. We kregen hierdoor gelijk een hoop vertrouwen in deze Pokemonwinkel en besloten het te testen.

Pokemart.nl op trustpilot

Wat bestelde wij en hoe kwam het binnen?

We bestelde op dinsdag ochtend 07:00 een case astral radiance booster boxen. Dit zijn 6 boosterboxen in een gesealed Pokémon Company case en elke box bevat 36 Pokémon pakjes. De service was erg goed, het betalen ging erg gemakkelijk en het invullen van onze gegevens ook. Dezelfde avond kwam er al een mailtje dat het ingepakt was. De volgende dag was het pakketje al op zijn weg naar ons toe. En donderdagmiddag kwam het al binnen in huis. Wij hadden niet verwacht dat Pokemart.nl zo’n goeie service zou leveren er zat zelfs een gratis extra booster pack bij.

Pokemart.nl Review

De prijzen op de website zijn erg netjes, de service zoals in het kopje hierboven te lezen was erg goed. De website en hun totaal aantal reviews zien er ook heel goed uit. Na wat scrollen op de website vonden wij erg veel producten en niet eens enkel Pokémon ook nog andere TCG varianten. Ook is er een breed aanbod aan informatieve blogs te vinden, wat erg leuk is als beginnend verzamelaar. En natuurlijk bekeken we ook even de social media kanalen en deze zijn ook rijk gevuld aan leuke content over Pokémon TCG. Kortom wij geven als cijfer een 9 op de 10 (9/10), dat is dus erg hoog maar het is ook een fantastische shop. Dus waar moet jij zijn als jij Pokémon kaarten in Nederland wilt kopen? Bij www.pokemart.nl!

Wat verkopen zij aan andere TCG soorten dan?

De website is opgedeeld in meerdere soorten trading card games. Erg leuk als je ook eens wat anders wilt proberen natuurlijk, wij vonden onder andere de volgende TCG soorten:
Pokémon
Dragon Ball Super
Yu Gi Oh
– One Piece
– Digimon
– Voetbal Panini

En volgens de geruchten volgen er nog meer trading card games in de toekomst! Hoe vet is dat? Zo veel verschillende soorten om uit te kiezen. Hier gaan we zeker vaker bestellen we willen natuurlijk elke soort een keer geopend hebben.

Volg Pokemart.nl op social media

Wil jij nooit iets missen van een gratis giveaway actie? Extra leuke kortingen of gratis producten die zo nu en dan bij bestellingen gedaan worden. Of natuurlijk de super leuke live Pokémon booster pack openingen van de eigenaar zelf! En natuurlijk de overige Pokémon content die jij niet wilt missen volg dan onderstaande accounts:
Pokemart op Facebook
Pokemart op Tiktok
Pokemart op Instagram

Afsluiting

Wij vonden het erg leuk om deze Pokemonstore uit te testen en gaan hier in de toekomst zeker vaker bestellen. Wij kunnen niet meer doen dan enkel en alleen veel lof geven aan de eigenaar van deze webshop. Ze hebben alle zaakjes goed op orde en lijken een van de marktleiders op het gebied van Pokémon kaarten kopen. Super tof dus om hier een positieve review over te schrijven. Tot de volgende blog!