zorg

Kom werken in de zorg!

Werken in de zorg. Het is een prachtig beroep waar veel mensen voldoening uit halen. Mede wegens het coronavirus, is er een groot tekort aan mensen zoals jij. Zo heeft het UWV laten weten dat er in 2021 zo’n 120.000 vacatures gevuld moeten worden. Arbeidsbemiddelingsbureau zorgdesQ biedt jou deze kans. ZorgdesQ staat garant voor leuke afwisselende banen in de zorg. Ben je op zoek naar tijdelijk werk als uitzendkracht, werken via detachering of een vaste baan? Of zoek je opdrachten als ZZP’er of als (interim)-manager? Er is van alles te vinden bij het detacheringsbureau.

Veel dankbaarheid

Werken in de zorg, is werken met liefde, humor en gezelligheid. Jij zorgt voor de glimlach bij de mensen die je het hardst nodig hebben. En daar doe je het voor. Of dat nu een oudere vrouw, een ziek kind of een puber is. Jij maakt het verschil!

Je levert continu een bijdrage aan een waardevol leven

Zorg en aandacht geven aan mensen die het niet meer alleen aankunnen is zwaar. Niet alleen op lichamelijk gebied, ook geestelijk is dit een uitdaging. Máár je weet dat jij als individu een bijdrage levert aan een waardevol leven. Je hebt bovendien een team van betrokken collega’s waarmee je deze prachtige en soms moeilijke momenten deelt. Werken in de zorg doe je met een team, je staat er nooit alleen voor.

Zorg vacatures

Wil jij ook in de zorg werken of ben je op zoek naar vacatures zorg Brabant? Neem dan een kijkje bij de vacaturepagina van Zorgdesq. Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste baan vindt die past bij jouw wensen, competenties en behoeften. Daarom ondersteunen en begeleiden wij in het gehele proces naar een baan in de zorg. Bekijk onze zorg vacatures, solliciteer direct of schrijf je bij ons in!