Je eigen WordPress website al vanaf 10 euro per jaar?

Je eigen WordPress website al vanaf 10 euro per jaar?

Ja het is mogelijk om een WordPress website voor maar 10 euro per jaar te laten draaien. En wij gaan je uitleggen hoe dit kan. Er is namelijk een goedkoop webhosting bedrijf met goede service.

Hoe kan dit zo goedkoop zijn?

Bij Vimexx kun je als nieuwe klant al voor 1 euro per jaar een domeinnaam kopen. De hosting (je server) kost je 0,45 cent per maand. Dat betekend dus per jaar 12 x 0,45 = 5,40 euro. Doe hier de 1 euro voor je domein nog bij op en je hebt al een eigen website voor maar 6,40 per jaar.
Let op: hier komt nog wel BTW over heen.

Ik heb nu een server & domein, hoe zet ik hier WordPress op?

Je hebt nu de eerste stappen voltooid door een goedkope server van 45 cent per maand af te sluiten en een domeinnaam erbij te nemen. Vervolgens ga je in je Vimexx dashboard het domein aan de hosting koppelen. Dit kan al met één klik. Het kan een paar uur duren voordat deze goed gekoppeld zijn.

Nu gaan we over op stap 2: Je logt in op je directadmin account. Dit is de omgeving waarin jij de server beheert. Scroll naar beneden tot je het kopje ”Apps Installer” ziet staan. Hier klik je het kopje ”WordPress” aan.
Klik nu op ”Install”.

En voila je draait nu de gratis WordPress versie op je website. Wanneer jij dit niet op deze manier doet maar direct via WordPress.com, dan betaal je al snel 35 euro per maand voor de website. Moet je na gaan wat je bespaard, nu is het 6 euro per jaar, via WordPress.com zou het 35 x 12 = 420 euro per jaar zijn.

Stel nu een thema in

Je heb nu WordPress op je website gezet, maar nog een gratis begin thema erop staan. Je kunt er voor kiezen om kant en klare thema’s online te downloaden. Je hebt hier ook weer de keuze om te gaan voor een gratis versie of een betaalde versie. Er zijn meer dan 1000 verschillende WordPress thema’s (templates) dus neem rustig de tijd om een thema te kiezen waarbij jij je fijn voelt. Elk thema heeft zo zijn eigen specialiteiten en bepaalde manier van aanpassen op de website.

Goedkoop domein kopen?

Ga aan de slag met je website

Je hebt nu een thema gekozen en gaat deze nu aanpassen aan jou wensen. Je kunt de ”customizer” knop links boven in gebruiken of een plug-in zoals ”elementor” om zelf custom pagina’s te bouwen. Ook hier heeft iedereen weer zijn eigen keuze en alles is te leren via tutorials online.

Wij wensen je veel succes met je eigen WordPress website.

Wil jij die goedkope hosting + domein score? KLIK DAN HIER!