Gratis artikelmarketing, ideaal voor linkbuilding

Gratis artikelmarketing, ideaal voor linkbuilding

Ben jij bezig met artikelmarketing en op zoek naar websites waar jij een artikel kan plaatsen met linkjes naar je website? Dan zit jij op gast-blog.nl goed! Hier kun je namelijk gratis een artikel insturen en deze zal dan verschijnen op de website. Er zijn heel erg veel categorieën waar jij uit kunt kiezen. En deze website heeft al een hoge trustflow, citation flow en domein autoriteit. Ideaal dus om je website gratis een boost te geven. Het enige wat de website er voor terug wilt is een uniek artikel over de branche/categorie die jij uitkiest. Het is een echte win-win situatie.

Hoe stuur ik een artikel in dan?

Een artikel insturen gaat heel erg makkelijk. Ga naar de pagina artikel insturen. Vervolgens voeg jij de door jou unieke tekst toe in het tekstvak. Kies de categorie die erbij hoort, bedenk een leuke titel en voila. Klik op artikel insturen. Je artikel is nu verzonden naar de redactie van de website. Deze zullen hem zo snel mogelijk beoordelen of die wel of niet geüpload gaat worden. Er zitten natuurlijk wel een paar regels aan vast zoals;
– Is de blog uniek geschreven?
– Zijn het tenminste 300+ woorden?
– Zijn er niet te veel linkjes in toegevoegd?
– Zijn er niet te veel spellingfouten in gemaakt?
– Bestaat het artikel nog niet?

Voldoet het aan deze eisen? Dan zal het artikel binnen no-time online staan. En het mooiste van dit alles is, dat het geheel gratis is!

Waarom is een artikel met een linkje erin beter dan los linkbuilden?

Je hebt dus meerdere soorten van linkbuilding. Je kunt een los linkje plaatsen op een andere website die naar jou website verwijst. Maar je kunt ook een artikel schrijven over het onderwerp en daarin een paar linkjes stoppen. Omdat artikelmarketing meer moeite kost en een stuk relevanter is, worden deze nu eenmaal gezien door Google als sterke links. Vroeger kon je simpelweg oneindig startpagina clones aanmaken en daar je linkjes in stoppen. Tegenwoordig is het algoritme van Google veel slimmer geworden en herkent hij het direct als je simpele linkjes naar je website uitzet. Je zult dus een stuk meer moeite moeten doen en artikelmarketing is nu de sterkste vorm van linkbuilden geworden.