Paradijs reis

Een reis naar het paradijs

De mooiste stranden van Aruba

Een vakantie naar Aruba? Volgens de kenners van ParadijsReis.nl is dit de plek waar je de mooiste stranden ter wereld kunt vinden!

Op Aruba zijn een aantal prachtige en paradijselijk mooie stranden te vinden. Misschien zijn het zelf wel de mooiste stranden ter wereld: Lange witte stranden met kristalhelder water, palmbomen ernaast een heerlijk warm weer, het hele jaar door. Klinkt als een paradijsje niet waar?

Tussen die stranden op Aruba zit nog best wel wat verschil en wat je ongeveer kunt verwachten. Sommige zijn perfect voor duiken en snorkelen, andere zijn lekker rustig en ook weer andere is het elke dag feest met Veel drukte en gezelligheid.

Dit zijn onze favoriete stranden van Aruba

Palm Beach

Palm Beach is het drukste en meest populaire strand op Aruba. Dit is ook waar de meeste drukte en gezelligheid te vinden is, en waar veel van de resorts op het eiland vlakbij liggen. Is niet verbaasd als palmbeach eigenlijk altijd druk is.

Daar heb je overigens niet veel last van, want het is een heel breed en langs de rand waardoor er eigenlijk altijd genoeg ruimte is.

Er zijn veel barretjes te vinden je kunt toch veel plekken ook Cabanas of ligbedjes huren. Als je zin hebt in iets leuks dan is dit ook de plek om jouw ritje op een banaan of op een opblaasband te regelen.

Dankzij de super centrale locatie en de aanwezigheid van veel activiteiten en horeca, is Palm Beach heel geschikt voor families en gezinnen.

Eagle Beach

Volgens velen is Eagle Beach het mooiste strand van Aruba. Het heeft de afgelopen jaren dan ook tientallen prijzen in de wacht gesleept.

Eagle Beach ligt ten zuiden van Palm Beach en is net zo makkelijk te bereiken maar heel veel rustiger. Toch kun je ook hier op bepaalde plekken barretjes en restaurants vinden zodat je nooit zonder een koude cocktail zit.

Arashi Beach

Als je een strand op Aruba zoekt waar je weinig mensen gaat tegenkomen dan is Arashi Beach een hele goede keuze. Het is wel wat meer afgelegen zijn auto of taxi om er te komen Is wel handig.

Vooral voor liefhebbers van duiken en snorkelen is Arashi Beach echt geweldig: Je vind hier extreem veel onderwaterleven en het water is misschien nog wel helderder dan op de andere stranden van Aruba.