Denk aan de Corona-maatregelen

Denk aan de Corona-maatregelen

Ik ben Kees Water en woon in Noord-Holland. Graag wil ik iedereen benadrukken om aan de corona- maatregelen van het kabinet te houden. We leven nu in een moeilijke periode, maar we moeten elkaar heen door deze moeilijke periode helpen .

Daarom zeg ik diep vanuit mijn hart dat iedereen zich moet vasthouden aan de anderhalvemeter samenleving en het dragen van mondmaskers. En houd afstand van elkaar, ook is het van  groot belang dat iedereen zich houdt aan de hygiëneregels. Ook in het OV en op plekken waar het verplicht is is het van groot belang dat iedereen een mondmasker draagt een dan ook op de juiste manier.

We willen niet dat straks Corona / Covid zich verder zal verspreiden dat we straks een tweede lockdown in gaan, waarin de economie nog verder zal instorten en de medici in dit land weer opnieuw druk op zich krijgen gelegd. Iets wat wij niet heel graag willen hebben. Dus houd je vast aan de regels allemaal.  Ook benadruk ik dit graag tegen alle jongeren  die graag willen feesten. Houd dit in gedachten voor volgend jaar als er een vaccin is. Nu is het NIET de juiste periode.

Houd allemaal vol!
Samen houden we corona onder controle!