Vuurtoren in Nederland

De Nederlandse kust is mooier dan je denkt!

Waar zou jij je vakantie aan zee willen doorbrengen? Frankrijk? Italië? Of toch gewoon in Nederland? Met meer dan 450 kilometer aan kustlijn, prachtige stranden en honderden goede en fijne hotels aan zee biedt Nederland een veelzijdig vakantie aanbod – Had je niet gedacht he?


In het Zuid-Hollandse Scheveningen biedt het legendarische Kurhaus Hotel bijvoorbeeld een reis door de tijd; terug naar klasse, stijl en de tijd van de luxe badhuizen aan zee. Het is er gezellig, druk en levendig. Daartegenover vindt je bijvoorbeeld in Renesse in Zeeland een sfeervolle plaats met magische stranden en gezellige hotels direct aan de Noordzee. En het waddeneiland Texel heeft een 30 km lang strand, afwisselende natuur en heerlijke hotels in de duinen.


Vakantieplezier voor iedereen!

Gezinnen met kinderen zullen vermoedelijk op zoek zijn naar een hotel nabij het strand dat verbonden is met een vakantiepark en ook entertainment voor kinderen biedt. Of een hotel met zwembad om lekker in te spetteren, zoals het Renesse Camping Hotel. Liever pure luxe en een hotelkamer met zeezicht? Dan is het Kurhaus Hotel in Scheveningen of Hotel Van Oranje in Noordwijk misschien een heel goed idee. Het zijn luxe hotels waar het uitstekend toeven is tijdens een fijne vakantie.

En als het weer een beetje tegenvalt (het blijft natuurlijk Nederland), dan bieden de meeste grotere en luxere hotels langs de Nederlandse kust genoeg faciliteiten om je een dagje binnen te vermaken.