CrimeClub het gratis online maffia spel is terug

CrimeClub het gratis online maffia spel is terug!

Wie kent het razend populaire online maffia spel CrimeClub nog uit 2005? Het stopte er helaas mee in 2006, doordat de website te vaak werd gehacked en offline werd gelegd door Ddos-aanvallen. Maar gelukkig voor de fans is het nu weer terug. Crime-Club.nl heeft haar deuren geopend in 2017 en is nog steeds razend populair. Op het moment van schrijven heeft het spel alweer meer dan 7000+ aangemelde spelers. Helaas wel een stuk minder dan vroeger toen het al snel opliep naar 100.000 aangemelde spelers. Maar goed, wie weet komen de oude spelers weer terug. Momenteel zijn er tussen de 100 tot 150 gangsters tegelijk aan het spelen.

Waarom is het spel terug gekomen?

Het spel stopte ermee en is nu weer terug, maar waarom? Dat is een hele goede vraag, wij zullen het je uitleggen. Toen het spel begon was het internet nog vrij nieuw, waardoor de beveiliging van websites heel erg slecht was en hackers vrij spel hadden. De politie wist er toen nog geen raad mee. Inmiddels anno 2020 zijn websites veel beter beveiligd, de technologie is jaren vooruit gegaan en de politie heeft inmiddels ook een cyber afdeling. Deze nemen Ddos aanvallen nu extra serieus, in 2005 was dit voor hen ook nog nieuw. Verder bleek er nog veel vraag te zijn naar CrimeClub. Toen het spel online werd gezet in 2017 waren er tijdens de beta-ronde al meer dan 500 aanmeldingen. De oude spelers stonden letterlijk weer te springen om het oude spel te gaan spelen.

crime-club.nl

Is het spel gratis?

Ja, het spel is gratis. Je kunt je gratis aanmelden, dit kost je dus helemaal niets. Om te spelen hoef je ook helemaal niets te betalen. Maar er is wel een donatieshop aanwezig op het spel zelf, waar je bepaalde voordelen of een betaald account kunt aanschaffen. Dit was er in 2005 ook al, via de vorm van bellen en/of sms’en voor een betaald account. Je kunt via het spel ook gratis credits bij elkaar sparen of aanschaffen met in-game geld op de markt. Het spel is dus geheel gratis te spelen, wil jij toch geld erin stoppen? Dan doe jij dat geheel uit vrije wil.

Wij wensen iedereen heel erg veel succes en plezier met het spelen van Crime-Club.nl.

P.s mocht je nog op zoek zijn naar een serieuze familie op CrimeClub? Join dan mijn familie.

Groetjes,