Corona preventieschermen

Corona preventieschermen, spatschermen en kuchschermen van veiligheidsglas.

Een half jaar geleden konden we het ons nog niet voorstellen, maar inmiddels is de hele Nederlandse samenleving en zelfs de hele wereld in de ban van het Corona virus (COVID-19). Corona preventieschermen biedt de oplossing voor bedrijven. Het is namelijk belangrijk om je medewerkers goed te beschermen tegen dit virus. Het is inmiddels al verplicht in Nederland om mondkapjes te dragen tijdens het gebruik van het openbaarvervoer. En wat te denken van de kassamedewerkers in winkels? Deze worden vanaf nu beschermd met corona preventieschermen. Zodat zij zo goed mogelijk beschermd worden tegen het virus.

covid-19

Investeren in glazen corona preventieschermen, of toch gaan voor de goedkopere plexiglas schermen?

De meeste bedrijven gaan voor de goedkope oplossing, plexiglas schermen. Maar juist door wat extra’s te investeren kun je voor de duurdere variant gaan van echt glas. Dit is de duurzame oplossing voor de langere termijn. De plexiglas schermen voldoen meestal niet aan de eisen van de veiligheidsnormen. Denk bijvoorbeeld aan brand binnen je bedrijf, deze plexiglas schermen heb je dan liever niet in je winkel. Vandaar dat wij altijd aanraden om voor gehard glas te gaan.
Wil jij naar aanleiding van dit bericht glazen Corona Preventieschermen kopen? www.agentschaphenkmichelbrink.nl heeft de totaal oplossing voor bedrijven.

Op maat gemaakt?

Is het mogelijk om deze op maat te laten maken? De standaard maten kunnen wij namelijk niets mee? Een hele goede vraag, natuurlijk is het mogelijk om deze op maat te laten maken. De klant is namelijk koning, je kunt ten alle tijden vragen voor aangepaste maten. Ook is het mogelijk om het materiaal uit te kiezen. Wil je dus hele grote schermen die al vast staan? Of liever extra klein die je kunt verstellen? Alles is mogelijk. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact op!

Wat is het coronavirus (COVID-19)?

Er zijn inmiddels een hoop begrippen voor, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet: Coronavirus, COVID-19, SARS-CoV-2. Maar wat betekend het nu precies? Het gaat hier om een ziekte die een virus veroorzaakt. Deze noemen we COVID-19. Veel mensen vragen zich af wanneer zij het virus te pakken hebben. Dit was op het begin nog erg onduidelijk, wij zetten alle symptomen op een rijtje.

Symptomen COVID-19:
– Verkouden
– Keelpijn
– Koorts
– Hoofdpijn
– Misselijkheid
– Koorts
– Hoesten en/of kortademig

Heb jij meerdere symptomen? Bel dan zo snel mogelijk naar je huisarts en maak een afspraak om te kijken of jij het virus hebt. Het is erg besmettelijk en kan heel erg gevaarlijk zijn. Pas hier dus goed mee op.

Laten we hopen dat jij het nooit krijgt.