Pokemon Charizard Ultra Premium Collection Box

Beste Pokémon boxen in 2023

Beste Pokémon boxen in 2023

Speciaal voor alle Pokémonverzamelaars, hebben wij de aller beste Pokémon boxen van 2023 op een rijtje gezet. Ben jij nog op zoek naar Pokémon boxen? Dan moet jij deze lijst zeker eens bekijken. Je kunt de boxen nemen om te openen, maar ook om sealed te bewaren. Of ben jij meer een flipper dan een collector? Dan moet je ze even een tijdje op zolder neerleggen tot ze uitverkocht raken. Dan stijgen de prijzen vanzelf en kun je ze weer verkopen met winst. Wij openen meestal al onze boxen en hopen dan op super dikke Pokémon kaarten door te pullen. Maar let op: dat blijft altijd een risico!

De beste Pokémon producten van 2023

Pokémon Ultra Premium Collection Charizard

Vier de Sword & Shield-serie en het tijdperk van Pokémon V, Pokémon VMAX en Pokémon VSTAR met een hotshot die al die kracht goed weet te gebruiken! Charizard zet het vuur hoger als een drietal promokaarten met een geëtste foliebehandeling, en de Gigantamax-vorm pronkt met een laaiende stijl op een speelmat, metalen munt en set kaarthoezen. Metalen dobbelstenen en conditiemarkeringen ronden deze ultieme set gameplay-accessoires af. En terwijl je de enorme stapel boosterpacks in deze doos opent, maak je een reis door de Sword & Shield-serie met een origineel boekje vol afbeeldingen en statistieken!

De Pokémon TCG: Sword & Shield Ultra-Premium Collection Charizard omvat:

 • 3 foil-promokaarten: Charizard V, Charizard VMAX en Charizard VSTAR
 • 1 speelmat met Gigantamax Charizard
 • 65 kaarthoezen met Gigantamax Charizard
 • 1 metalen munt met Gigantamax Charizard
 • 6 metalen schade-teller dobbelstenen
 • 2 metalen conditiemarkeringen
 • 1 acryl VSTAR-marker
 • 16 Pokémon TCG-boosters uit de Sword & Shield-serie
 • Een spelersgids voor de hele Sword & Shield-serie
 • Een codekaart voor Pokémon TCG Live

Pokémon Sword & Shield: Silver Tempest Boosterbox

evat maar liefst 36 pakjes.

Een onheilspellend gerommel weergalmt in de verte, en Lugia VSTAR duikt op uit de donkere diepten van de oceaan om zijn kreet te beantwoorden! Onbekend terrein ligt te wachten om verkent te worden, samen met Alolan Vulpix VSTAR, terwijl Serperior VSTAR, Unown VSTAR en Mawile VSTAR mee op expeditie gaan. Een legendarische strijd ligt op de loer als Regieleki VMAX and Regidrago VSTAR uit hun slaap ontwaken. Ontdek krachtige vennootschap in de Trainer Gallery en zet koers naar avontuur met de Pokémon TCG: Sword & Shield-Silver Tempest-uitbreiding!

 • Elke Silver Tempest Boosterbox bevat 36 boosterpacks.
 • Elk Silver Tempest Sleeved Boosterpack bevat 10 kaarten.

Pokémon Go Premier Deck Holder Collection

Bereid je voor op de strijd als nooit tevoren nu Pokémon GO en de Pokémon Trading Card Game samenkomen! Dragonite VSTAR en Mewtwo VSTAR pronken met immense krachten, terwijl Melmetal VMAX in zijn Gigantamax vorm de concurrentie verslaat. Gewilde Shiny Pokémon, Radiant Venusaur, Radiant Charizard en Radiant Blastoise brengen duizelingwekkende nieuwe strategieën naar het slagveld. Ondertussen staan de leiders van Team Instinct, Team Mystic en Team Valor klaar om hun steun te tonen in de Pokémon TCG: Pokémon GO-uitbreiding!

Elke Premier Deck Holder Collection bevat:
1 geëtste holo Dragonite VStar kaart
1 holo Dragonite V
1 Premier Ball deckbox
9 Pokémon Go Booster Packs
1 codekaart voor de online TCG game
De Premier Ball dient als deckholder en is ideaal voor het meenemen van je deck naar het speelveld.

Pokémon Sword & Shield: Lost Origin Elite Trainer Box

Terwijl de grens tussen dimensies uit elkaar scheurt, stort Giratina VSTAR de wereld in de abyssale schaduw van de Verloren Zone! Wees op uw hoede voor de kracht van de Verloren Zone – in tegenstelling tot de aflegstapel, kunnen kaarten die hier worden verzonden niet worden teruggevonden. Terwijl Aerodactyl VSTAR deze vervormde kracht gebruikt, verschijnen Magnezone, Drapion, Hisuian Goodra en Hisuian Zoroark ook als Pokémon VSTAR om te pronken met hun eigen verbazingwekkende vaardigheden, samen met Kyurem VMAX. Boven de schaduwen toveren Enamorus V en Radiant Gardevoir oogverblindende magie in de Sword & Shield Lost Origin uitbreiding!

Een Pokémon TCG: Sword & Shield—Lost Origin Elite Trainer Box bevat:

8 Pokémon TCG: Sword & Shield Lost Origin boosterpacks
65 kaarthoezen
45 Pokémon TCG Energy-kaarten
Een spelersgids voor de Sword & Shield Lost Origin uitbreiding
Een Pokémon TCG-regelboek
6 schadeteller-dobbelstenen
1 competitie-legale munt-flip dobbelsteen
2 acryl conditie markers
1 acryl VSTAR-marker
Een verzamelbox om alles in op te bergen, met 4 verdelers om het georganiseerd te houden
Een codekaart voor Pokémon Trading Card Game Live

Pokemon Boosterpack – Brilliant Stars- 1 pakje a 10 kaarten – Booster Pack

Versla al je medetrainers met deze Pokémon “Brilliant Stars” boosterpack. Overvloeiend van licht daalt Arceus VSTAR van hemel af ​​om zijn hemelse krachten te delen met andere Pokémon V. Shaymin VSTAR, Charizard VSTAR en Whimsicott VSTAR ondervinden dat ze geweldige nieuwe VSTAR-krachten hebben gekregen, terwijl Mimikyu VMAX, Aggron VMAX en Kingler VMAX in zijn enorme Gigantamax-vorm ook veel sterker zijn geworden. * Elk Brilliant Stars Booster Pack bevat 10 kaarten Releasedatum 25-2-2022

Pokémon Fall Tin – Giratina – Pokémon Kaarten

Ontdek de innerlijke krachten!

De eenmaal verloren geheimen worden nieuwe krachten met de krachtige Pokémon V in de Hidden Potential tins! Kies de spookachtige bedrieger Rotom V, de onverschrokken loyale Gallade V of de angstaanjagende Giratina V als speelbare foil promokaart en vind nog meer Pokémon- en Trainer-kaarten in een handvol
booster packs vol verrassingen.

Deze Pokémon TCG: Hidden Potential Tin bevat:
1 foil promokaart met Gallade V
4 Pokémon TCG booster packs
Een codekaart voor Pokémon TCG Live

Afsluiting Beste Pokémon boxen in 2023

Hopelijk hebben jullie in 2023 iets aan deze Pokémonlijst. Wij hebben de beste Pokémonwinkel van Nederland en België gekozen om dit artikel te schrijven. Hier krijg je namelijk gratis verzending en ze verzenden erg snel! Veel plezier met alle aankopen die jij doet, hopelijk krijg jij leuke pulls!

2 gedachten over “Beste Pokémon boxen in 2023

 1. Pingback: Pokemonmeister

Reacties zijn gesloten.