Mokken

4 Redenen waarom je een mok wil laten bedrukken

Wat is nou leuker dan je eigen gepersonaliseerde mok! Ook als relatiegeschenk of persoonlijk cadeau is een bedrukte mok natuurlijk ideaal. In deze blog geven we je 4 redenen waarom je een mok moet laten bedrukken. Ook verklappen we je de voordelen van het laten bedrukken van mokken bij Mokkenbedrukken.net.

Raak nooit meer je mok kwijt

Je kent het wel, je komt op kantoor en weer is je favoriete mok spoorloos verdwenen. Of erger, je pakt per ongeluk de gebruikte mok van een collega. Dit kun je in de toekomst makkelijk voorkomen. Laat gewoon je eigen mok bedrukken! Zo kun je voortaan altijd genieten van jouw favoriete thee of koffie uit je eigen mok. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je een mok laten personaliseren met je favoriete print, logo of tekst. Maar het kan altijd nog opvallender. Laat je eigen foto op je mok bedrukken! Zo hou je jouw mok zeker voor jezelf.

Een uniek (relatie)geschenk

Ben je opzoek naar een uniek cadeau voor een feestelijke gebeurtenis? Laat dan een unieke mok bedrukken. Je kunt ze personaliseren met een leuke wens, logo of quote. Iedereen heeft uiteindelijk wel een bijzondere quote die zo op een mok zou passen. Wil je dat jouw mok zich nog meer onderscheidt? Laat dan een magische mok bedrukken. Jouw bedrukking wordt enkel zichtbaar wanneer de mok gevuld is met een warme drank. Zo kun je iemand echt verrassen met een leuke foto of bijzondere boodschap. Een gepersonaliseerde mok is niet alleen uniek maar ook heel praktisch. Ze zijn hitte- en vaatwasser bestendig. Zo weet je zeker dat jouw bedrukte mok lang mee zal gaan.

Creëer meer exposure voor je merk

Steeds meer bedrijven geven hun klanten relatiegeschenken tijdens de feestdagen. Wat is leuker dan het geven van een handige mok met het logo van jouw bedrijf? Niet alleen is een bedrukte mok superhandig in gebruik. Jouw klanten zullen ook altijd aan jouw bedrijf denken bij hun eerste kopje koffie in de morgen. Een bijkomend voordeel: hoe meer personen uit jouw mok drinken hoe meer personen kennis maken met jouw bedrijf.

Altijd jouw familie of huisdier mee naar het werk!

Veel mensen hebben foto’s van hun familie of huisdier op hun bureau staan. Dat kan natuurlijk veel leuker. Laat een mok bedrukken met een prachtige foto van jouw familie of huisdier. Zo zijn ze nooit ver weg en hou je meer ruimte vrij op je bureau. Wil je graag een mok laten bedrukken? Bekijk dan snel het aanbod op de website van Mokkenbedrukken.net.  Zij beschikken over een groot aanbod aan bedrukbare mokken. Je kunt hierbij denken aan gekleurde mokken, en fotomokken. Voor ieder is er wat wils!

De voordelen van Mokken Bedrukken

Via de handige designer op de website van Mokken Bedrukken kun je eenvoudig jouw gepersonaliseerde mok laten bedrukken. Zij bedrukken zowel grote als kleine oplagen.

1. Grote oplage mokken personaliseren

Bij Mokken Bedrukken kun je ook terecht voor het personaliseren van grote oplage mokken. Zo kun je voor al jouw medewerkers een mok bestellen met hun eigen naam en jouw bedrijfslogo. Het personaliseren van mokken is geheel gratis en kan zelfs wanneer je 100 unieke mokken wilt bestellen. Lever eenvoudig de benodigde informatie aan. Je ontvangt vervolgens snel jouw bestelling. Bezorgen kan bij jou op de zaak of bij al je medewerkers aan huis.

2. Bij grote orders ontvang je meer korting

Hoe meer mokken je laat bedrukken hoe meer korting je ontvangt. Zo bespaar je al snel een hoop geld bij een grote bestelling. Ook worden er geen extra instel- en ontwerpkosten in rekening gebracht. Zo ben je dus altijd voordelig uit.

3.  Mokken van hoge kwaliteit

De mokken zijn gemaakt van keramiek en worden bedrukt met hittepersen. Hierdoor is jouw mok vaatwasser bestendig en te gebruiken in de magnetron. Makkelijk in gebruik en duurzaam!

Meer weten?
Heb je vragen over de mogelijkheden van het bedrukken van jouw mokken of ken jij meer voordelen? Laat het weten en stuur gerust een berichtje naar ons!